Skip to main content

Nieuw bij MiraKa Educatie: Slavenroute Utrecht voor kinderen

In het kader van de vieringen van 300 jaar Vrede van Utrecht en 150 jaar afschaffing slavernij heeft MiraKa Educatie een speciale kinderslavenroute ontwikkeld. Deze wandeling is speciaal gericht op kinderen van 8 tot 13 jaar en is gebaseerd op de bestaande slavenroute ontwikkeld door Esther Captain en Kosmopolis Utrecht. De route is zo opgesteld dat deze ook na het herdenkingsjaar van 2013 gelopen kan worden.

Klik hier voor een korte beschrijving van het programma.

Voor de eerste 3 scholen die zich aanmelden heeft MiraKa Educatie een speciale actie:
50% korting op de prijzen van de wandelroute.

Meld je nu aan!!

Gedenksteen ter ere van Nicolaas Beets (1814 – 1903), voorvechter van de afschaffing van de slavernij.