Skip to main content

UITGELICHT

Op 20 juli 2017 viel de Nieuwsbrief van Kerk en Wereld op de mat met daarin uitgelichte projecten 2016. Ook het project “Slavernij toen en nu” van Stichting Stil Verleden werd daarin uitgelicht. De motivering van Marieke den Braber willen we u niet onthouden:

“Ik ben onder de indruk van het project Slavernij toen en nu. De drijvende kracht achter de stichting Stil Verleden, Maria Reinders-Karg, is een zeer gedreven vrouw, die zich met hart en ziel inzet om het slavernijverleden bespreekbaar te maken onder jongeren. Daarbij laat zij hun heel nuchter inzien wat de gevolgen ook nu nog zijn.”

De complete tekst van Kerk en Wereld kunt u hier lezen.

Stichting Stil Verleden is Kerk en Wereld zeer erkentelijk voor haar support aan ons werk.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *