Skip to main content

Heritage tour

De tour van twaalf september door een piep klein stukje van Amsterdam was erg interessant. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd die ik anders zelf nooit was op gaan zoeken. Neem bijvoorbeeld het Paleis op de Dam. Voorheen voor mij gewoon een oud paleis dat niet erg bijzonder was. Nu weet ik het verhaal achter het paleis, de geschiedenis en de betekenis van het tympanum wat ik erg interessant vond en leuk om naar te luisteren.

heritage-tour

Ik heb de foto hiernaast gekozen om de tour te symboliseren. De woorden op de tegel zoals; slavernij, Suriname, West-Indië en automatisch denk ik dan nu (na de tour) ook aan Oost-Indië zijn voor mij een samenvatting van de geweldige tour die gegeven is door Maria.

Studente Hogeschool InHolland 

Nederland, slavernij, VOC, WIC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *