Skip to main content

Jaarverslag 2021

De start van het nieuwe jaar 2021 wordt opnieuw gekenmerkt door het coronavirus. De scholen blijven gesloten en alle afspraken voor gastlessen blijven opgeschort. Pas in maart zijn er stap voor stap versoepelingen. Stichting Stil Verleden start in april met de uitgestelde gastlessen. Intussen wordt met Komvoor Educatieve projecten in Enschede en de IJsselacademie, samengewerkt aan ‘Sporen van het slavernijverleden in Overijssel’.

De ARD studio in Brussel heeft een podcast gemaakt over het Nederlands slavernijverleden. Ook Stichting Stil Verleden heeft meegewerkt aan deze podcast middels een interview door Jakob Mayr. In april vindt een symposium plaats ‘bronnen over slavernij en slavenhandel’, georganiseerd door het Rijksmuseum, de Koninklijke Bibliotheek en het Nationaal Archief.

Zie het complete jaarverslag:  SSV Jaarverslag 2021

Jaarverslag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *